Profil

Her kan du læse om Café Lidt af hvert.

Om os

Velkommen til Lidt af hvert. Lene Laugesen startede i 2017 i med ny brugskunst i den ene ende af G-faktor genbrugsbutik, fordi efter, at have haft folk i afklaringsforløb, kunne vi se der manglede job til folk på få timer. Så i 2017 ansatte vi vores første fleksjobber. I 2019 fik vi lokalet nabo til G-faktor, som vi kaldte Café lidt af hvert, hvor vi sælger brugskunst og danske delikatesser og man har mulighed for at købe kaffe og nyde den i vores gårdhave midt imellem de 2 butikker G-faktor og Café Lidt af hvert.

I dag har vi 7 fleksjobber og vores mål er fortsat at arbejde for at være en rummelig arbejdsplads.

God service

Hos os kan du altid regne med god service. Det er vigtigt for os, at du går herfra glad og tilfreds med dit besøg. Vi gør alt for at komme i mål med dette.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at hjælpe dig. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med dit besøg.

Kig forbi

Kig forbi butikken i dag! Har du spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os på telefon (+45) 20 25 30 66, eller sende en mail til lidtafhvert7@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se dig i vores butik og hjælpe dig med at finde de produkter, du søger.